Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, 810 de misiuni executate în luna septembrie

0 245

În cursul lunii septembrie a anului în curs, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj au executat un număr de aproximativ 810 de misiuni la nivelul judeţului. 143 dintre acestea au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive şi cultural-artistice, în timp ce 444 misiuni de menţinere a ordinii publice atât în mediul urban, cât şi rural din judeţul Cluj, în staţiunile montane şi pe traseele turistice adiacente.

Pe lângă acestea, au mai fost acţiuni de intervenţie (12), acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (150) şi acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, Parchetul, organele silvice, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, DIICOT, RENEL), în număr de 61.

În cadrul acţiunilor organizate atât în mod independent, cât şi în colaborare cu efective ale Poliţiei clujene pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional au fost constatate 9 infracţiuni cu 9 autori reţinuţi.

Au fost aplicate 126 amenzi contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de peste 36.150 lei, în timp ce 89 de persoane au fost sancţionate cu avertisment scris.

Toate aceste misiuni au avut ca obiective creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More