Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, a executat 744 de misiuni în luna ianuarie

0 89

În cursul lunii ianuarie a anului în curs, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj au executat un număr de aproximativ 744 de misiuni la nivelul judeţului.

73 dintre acestea au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive şi cultural-artistice, în timp ce 499 misiuni de menţinere a ordinii publice atât în mediul urban, cât şi rural din judeţul Cluj, în staţiunile montane şi pe traseele turistice adiacente.

Pe lângă acestea, au mai fost acţiuni de intervenţie (16), acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (131) şi acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, Parchetul, organele silvice, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, DIICOT, RENEL), în număr de 25.

În cadrul acţiunilor organizate atât în mod independent, cât şi în colaborare cu efective ale Poliţiei clujene pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional au fost constatate 16 infracţiuni cu 20 autori reţinuţi.

Au fost aplicate 99 amenzi contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de peste 23.500 lei, în timp ce 65 de persoane au fost sancţionate cu avertisment scris.

Toate aceste misiuni au avut ca obiective creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More