Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are din această săptămână 7 noi ofițeri – FOTO

0 88

ofiteri politie cluj

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj are din această săptămână 7 noi ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti

Luni, 28 iulie, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj 7 absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2014, pentru a fi numiţi în funcţie potrivit pregătirii şi specializărilor urmate în instituţia de învăţământ a Ministerului Afacerilor Interne.

Ofiţerii debutanţi îşi vor desfăşura activitatea, sub îndrumarea colegilor cu mai multă experienţă, în cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, investigare a fraudelor, criminalistică, ordine publică şi rutieră.

Aceştia vor urma o perioadă de tutelă profesională timp de 1 an, după care vor susţine examenul de definitivare în profesie.

Conducerea inspectoratului a transmis tinerilor absolvenţi să poarte uniforma de poliţie cu demnitate, să pornească cu încredere pe drumul ales, cu convingerea că au o meserie nobilă care le va aduce satisfacţii dacă o vor practica cu responsabilitate şi conştiinciozitate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.