Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Instalațiile termice din unitățile de învățământ dejene, luate la control

1 98

Încălzirea este asigurată în instituţiile de învăţământ dejene, anunță Primăria municipiului Dej, care a luat măsuri pentru funcţionarea în parametrii optimi a instalaţiilor de încălzire din unităţile de învăţământ, având în vedere sezonul rece şi temperaturile scăzute, anunţate pentru această perioadă.

În acest sens în ultima perioadă, fiind şi vacanţă, s-au efectuat verificări în toate şcolile şi grădiniţele, s-a intervenit pentru reparaţii, acolo unde a fost nevoie, astfel încât să nu existe probleme şi defecţiuni ale instalaţiilor de încălzire.

Modul în care se distribuie agentul termic şi condiţiile în care se desfăşoară cursurile, a fost verificat astăzi, în prima zi de şcoală după vacanţa de iarnă, de primarul municipiului Dej, însoţit de angajaţi din cadrul Formaţiei Asigurare şi Întreţinere utilităţi, care au făcut vizite în instituţiile de învăţământ din oraş.

„Este normal să facem verificări şi să asigurăm condiţiile necesare desfăşurării procesului instructiv educativ în grădiniţe, şcoli primare, gimnaziale şi licee. Şcoala a reînceput în condiţii bune, din punct de vedere al încălzirii neexistând probleme şi evident vom supraveghea în continuare funcţionarea instalaţiilor, asigurând la fel ca şi până acum, sumele aferente plăţii utilităţilor în instituţiile de învăţământ”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. vios spune

    Mă lași Irina,….Primaru” o venit o belit ochii la centrală..o ascultat ce ziceau fochiștii școlii..și o plecat…un simplu exercițiu de imagine…Singurul capabil din echipa primarului ing. Ambruș…care săracul…încerca să explice că ..unele chestii nu mai merg…dar pe care nu-l asculta nimeni. Sunt centrale la școlile din Dej, ale căror termene de funcționare a expirat de peste 10 ani și sunt bombe cu ceas…dar cine vede asta. Dacă o fost primarul și le-a binecuvântat ….mai merg încă 10.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More