Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Instructorul auto: „I-am atras atentia sa faca manevra mai rapid”

2 410

sc de soferi Dej (4)

Instructorul auto din Dej, acuzat de un cititor Someseanul.ro ca l-a lasat in „in strada, ca un caine” chiar cu o zi inainte de sustinerea examenului pentru permis, a adus lamuriri referitoare la acest subiect.

In acest context, instructorul auto a prezentat jurnalistilor Someseanul.ro acte referitoare la perioada scolarizarii cititorului (scoala inceputa pe 21 nov 2012, cu cele 15 sedinte de cate 2 ore efectuate; 3 sedinte in luna ianuarie si celelalte in intervalul 15.07-09.08). In acest sens, s-a dovedit faptul ca tariful scolarizarii a fost 800 de lei, tarif care a fost acelasi la toti elevii care au ales sa invete la scoala acestuia.

In ceea ce priveste presupusul sau comportament violent, instructorul auto spune ca „e parerea dansului vizavi de comportamentul meu. Referitor la incident, i-am atras atentia ca trebuie sa faca manevra putin mai rapid pentru ca erau si alti soferi care asteptau dupa noi. S-a rastit la mine ca de ce i-am atras atentia si mi-a spus ca de ce urlu la el, desi eu am ridicat poate putin tonul. I-am spus din nou sa faca menevra”, explica instructorul.

Tot acesta sustine ca legea ii permite sa il invite pe elev sa coboare jos din autoturismul sau „daca constat un comportament neadecvat, am dreptul sa fac asta”.

In ziua examenului, explica partea acuza de cititorul Someseanul.ro ca „nu am stiut daca o sa dea examenul cu masina mea. L-am vazut si l-am intrebat daca are dosarul la el, iar el a dat doar din cap. I-am spus <<Spune-mi, tu, personal, ce ai sa imi reprosezi vizavi de relatia intructor-elev?>>”.

Instructorul auto este hotarat sa ofere mai multe informatii in ceea ce priveste acest caz. Intreaga poveste o veti putea citi pe Someseanul.ro de indata ce va ajunge in posesia noastra.

De la ce a început totul: Instructor auto din Dej, acuzat că şi-a lăsat elevul “în stradă, ca un câine” (ACTUALIZARE)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. serban budacean spune

    ce poveste de rahat. si de o parte si de alta…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More