Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Întâmpină noul an la petrecerile de Revelion organizate de restaurantele Escape din Dej și Gherla (P)

0 606

Cea mai importantă petrecere a anului, în noaptea de Revelion, este organizată așa cum se cuvine șa restaurantele Escape din Dej și Gherla.

Restaurantele Escape din Dej și Gherla organizează petrecerea de Revelion 2019 cu muzică live pentru toate gusturile, DJ și tombolă cu premii surpriză, mâncare rafinată și băuturi fine, toate acestea pentru a petrece un Revelion de neuitat.

Restaurantul Escape (Dacia) din Dej vă așteaptă în noaptea dintre ani cu un program de divertisment diversificat, care să mulțumească toate gusturile și pretențiile unor petrecăreți rafinați. 

Meniul de Revelion și băuturile fine la discreție sunt acompaniate de Ioana Maria Câmpan și formația, petrecerea fiind pregătită să dureze până în zorii primei zile a noului an.

La restaurantul Escape Events din Gherla, atmosfera va fi întreținută de trupa 1 Minut, iar meniul de preparate și băuturi poate satisface cele mai exigente pretenții.

Tot la Gherla, dar în sala de evenimente Escape Club, va fi organizată o altă petrecere în noaptea dintre ani, în compania unor DJ, pentru cei tineri și năzdrăvani, petrecerea fiind organizată sub titulatura ”Kitschelion”. Băutura va fi la discreția, iar muzica bună va răsuna până în zori.

Oricare ar fi preferințele dumneavoastră pentru a petrece noaptea dintre ani, restaurantele Escape au pregătit totul în cel mai mic detaliu pentru a avea o noapte de neuitat, pe placul dumneavoastră. Nu rămâne decât să vă decideți ce variantă alegeți și să vă grăbiți să vă faceți rezervările, locurile fiind limitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More