Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Întârzieri ale trenurilor de până la 50 de minute

0 64

Mai multe trenuri care circulă prin estul ţării ajung la destinaţii cu întârzieri, în medie, între 20 şi 50 de minute, din cauza restricţiilor de viteză, nefiind linii închise din cauza gerului sau a zăpezii.

„Pe calea ferată, la nivel naţional, nu sunt linii închise, dar circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA.

Circulaţia trenurilor se desfăşoară, joi dimineaţă, cu restricţii de viteză pe patru intervale de staţii aflate pe raza Regionalei CF Galaţi, respectiv între staţiile Adjud şi Ghimeş (50 km/h), Adjud şi Buzău (50 km/h), Buzău şi Făurei (30 km/h) şi Mărăşeşti – Tecuci – Lieşti (50 km/h), din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivelul solului.

Din cauza restricţiilor de viteză, trenurile de călători ajung la destinaţii cu întârzieri, în medie, cuprinse între 20 şi 50 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, precum şi la numărul de telefon 021/9521.

 

Mediafax

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More