Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Intervenție cu repetiție a salvatorilor dejeni. Un bărbat a sunat din nou la 112 după ce a rămas blocat în casă – VIDEO

0 92

ambulanta dej

Pompierii dejeni au fost solicitați din nou să intervină  vineri, la un bărbat blocat într-un apartament de pe strada Aleea Tomis, după ce doar în urmă cu două zile același bărbat a sunat la 112, pentru același motiv.

Dacă în urmă cu două zile un echipaj de pompieri și unul SMURD au intervenit la locul solicitării, de această dată la adresa de pe Aleea Tomis a intervenit și ambulanța.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani, grav bolnav și imobilizat în scaun cu rotile, a rămas și azi singur în apartament după ce soția acestuia a plecat la cumpărături și l-a închis în casă.

Bărbatul a căzut din nou și cum vecinii nu l-au putut ajuta, ușa fiind închisă, s-a cerut ajutor la 112. Pompierii dejeni au intervenit la fața locului și au ridicat din nou scara pentru a pătrunde pe geamul de la bucătărie în apartamentul situat la etajul al treilea, însă, între timp bărbatul a deschis ușa locuinței.

Personalul de pe ambulanță a acordat asistență medicală dejeanului, însă nici acum nu a fost nevoie de transportul acestuia la spital. Între timp, s-a întors acasă și soția bărbatului.

Polițiștii prezenți și ei la fața locului au solicitat familiei să lase o cheie de rezervă unuia dintre vecini, pentru ca bărbatul să nu mai rămână blocat în apartament și să poată primi ajutor în caz de necesitate, iar astfel de solicitări pentru echipajele de urgență să nu mai aibă loc decât în caz de nevoie urgentă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More