Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Intervenție dificilă. Femeie mușcată de șarpe pe raza județului Bistrița-Năsăud

0 3.815

Echipajele SMURD au intervenit în cazul unei femei mușcate de un șarpe pe raza județului Bistrița-Năsăud. Echipajele au fost chemate după ce starea femeii s-a înrăutățit.

În cursul acestei zile echipajele SMURD au intervenit, într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Tureac, județul Bistrița-Năsăud, pentru a da îngrijiri medicale unei femei, de 60 de ani, care a fost mușcată de un șarpe. Evenimentul s-ar fi petrecut cu aproximativ 3 ore înainte ca echipajele să fie chemate prin numărul unic de urgență 112.

„Femeie, de aproximativ 60 de ani, muscata de şarpe în urmă cu aproximativ 3 ore, zona greu accesibilă de pe raza localităţii Tureac. În urmă cu puţin timp a fost facut apelul pe nr unic de urgenta 112, in urma înrăutăţirii stării de sănătate a acesteia” au transmis reprezentanții ISU Bistrița.

Aceștia au fost chemați doar după ce s-a observat că starea femeii a început să se înrăutățească. Victima este coborâtă din zona greu accesibilă cu un autovehicul off-road și urmează să fie predată echipajului de terapie intensivă SMURD.

„Victima este afirmativ conştientă, va fi coborâtă de aparţinători cu un autovehicul off road si predata echipajului de terapie intensivă mobila SMURD direcţionat spre locul indicat” au continuat aceeași reprezentanți ai ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More