Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Intervenție la înălțime a pompierilor bistrițeni, la un incendiu izbucnit la o garsonieră

0 60

Un incendiu a izbucnit în balconul unei garsoniere situată într-un bloc de pe Bulevardul Decebal din Bistrița, doar intervenția rapidă a pompierilor bistrițeni făcând ca incendiul să nu se extindă.

Incendiul a fost sesizat din stradă, la un balcon de la etajul al treilea al blocului de locuințe. În garsonieră locuia o femeie de aproximativ 70 de ani, care însă nu era acasă la momentul izbucnirii incendiului. Această lăsase o lumânare aprinsă pe pervazul balconului, după care a plecat de acasă.

Intervenția promptă a pompierilor bistrițeni a făcut ca incendiul să fie lichidat în scurt timp, împiedicându-se astfel extinderea flăcărilor la întreaga locuință și la cele învecinate.

Deoarece proprietara garsonierei nu era acasă, pompierii au fost nevoiți să urce pe scară până la etajul al treilea pentru a lichida incendiul. Din fericire, pagubele materiale înregistrate au fost minore și nimeni nu a fost rănit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More