Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Intervenție periculoasă a pompierilor într-o zonă aproape impracticabilă

0 294

Joi seara, pompierii au intervenit la un incendiu, acțiune îngreunată de un drum impracticabil. Echipajele s-au deplasat pe jos.

Garda Nuşfalău şi SVSU Crasna au intervenit joi seara, la ora 21.39, la un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Mal. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de un drum impracticabil, la aproximativ 600 m de locul intervenţiei echipajele sau deplasat pe jos.

Cauza probabilă de incendiu a fost un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Au ars aproximativ 50 mp din locuinţă şi circa 80 mp din acoperişul imobilului, proprietarul, un bărbat în vârstă de 88 de ani, a suferit un atac de panică şi a fost transportat de către un echipaj SMURD la spitalul din Şimleu Silvaniei.

De asemenea joi noaptea spre vineri, Garda Nuşfalău şi SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Ban. Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii închise.

A ars acoperişul anexei pe 64 mp şi diverse bunuri depozitate în imobil printre care 2 motoare electrice, 2 căzi de lemn, circa 250 kg de cereale și o moară de măcinat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More