Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Intervenții ale pompierilor sălăjeni. Un incendiu stins în Zalău

0 115

Două incendii au fost lichidate cu succes de către pompierii sălăjeni.

Conform ISU Sălaj, luni după masă, în jurul orei 15:59, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la camera centralei a unei case, de pe strada Titu Maiorescu, din municipiul Zalău.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică și anume depozitarea necorespunzătoare a cenuşei sau a jarului nestins în apropierea unor materiale combustibile. Au ars materiale combustibile (hârtie) şi izolaţia unui element din sistemul de încălzire, a fost deteriorat un corp de mobilă, iar pereţii imobilului au fost afectaţi din cauza fumului dens emanat de arderea mocnită.

Totodată, ieri seara, la ora 19:51, Garda Hida a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la coşul de fum al unei case de pe strada Mochii. Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum deteriorat. Au ars elemente din jurul coşului de fum pe circa 1 metru pătrat şi a fost degradat tavanul dintr-o cameră, au transmis cei de la ISU Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More