Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Interviu Cornel Itu: Măsurile PSD pentru mediul de afaceri

0 76

Printre măsurile pe care Partidul Social Democrat le propune în noul său program de guvernare, alături de cele destinate tinerilor, pensionarilor, sau personalului angajat, se află și cele destinate mediului de afaceri.

Deputatul Cornel Itu prezintă câteva dintre măsurile pe care el și PSD le propune pentru sprijinirea oamenilor de afaceri, a angajatorilor și a mediului de afaceri în general:

”Firmele care au cel puțin 1 angajat și maxim 9 și o cifră de afaceri mai mică de 500.000 euro/an vor plăti impozit 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende va fi zero.

Începând cu 1 ianuarie 2018, contribuțiile vor fi reduse cu 4.25 p.p (de la 39.25% în prezent la 35%). De la aceeași dată, toate obligațiile fiscale vor fi plătite doar online. Vom adopta legea prevenției, astfel încât nu se va putea lua nicio măsură punitivă din partea instituțiilor de control fără derularea în prealabil a etapelor de informare și prevenție (cu excepția cazurilor penale).

O altă măsură se referă la reducerea TVA. Începând cu anul 2017, TVA-ul  pentru vânzarea de locuințe va fi 0%, iar cel pentru publicitate va fi redus la 9%.  În 2018 TVA-ul general va fi redus la 18%”, spune Cornel Itu.

Comandat de PSD – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ CLUJ
Realizat de MAXIM IRINA FLORENTINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Cod mandatar financiar: 11160007

Aceasta este a cincea parte a interviului acordat de Cornel Itu în timpul campaniei electorale. Vedeți mai jos primele patru părți ale interviului

Interviu Cornel Itu: ”Scopul nostru este să redăm oamenilor demnitatea pe care o merită, să se simtă respectați și doriți în țara lor

Interviu Cornel Itu: ”Voi reprezenta toți clujenii, dar bineînțeles, voi rămâne cu sufletul foarte aproape de oamenii de pe Valea Someșului”

Interviu Cornel Itu: ”PSD va veni în sprijinul tinerilor printr-o serie de programe”

Interviu Cornel Itu: ”PSD va veni în sprijinul tinerilor printr-o serie de programe”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More