Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A intrat cu pistolul încărcat într-un club din Baia Mare. Adolescentul a fugit

0 918

Un tânăr de 17 ani a fost reținut noaptea trecută după ce a pătruns într-un club din Baia Mare având asupra sa o armă letală. Tânărul reușise să fugă, însă a fost prins ulterior.

Agenții unei firme de pază au unui club din Baia Mare au observat noaptea trecută un tânăr care avea asupra lui o armă. Adolescentul se lăudase prietenilor din club că are un pistol cu gloanțe la el.

Agenții de pază la-u imobilizat, l-au scos afară și l-au percheziționat, reușind să-i ia arma, însă tânărul a reușit să fugă. Angajații firmei de protecție au sunat la poliție, iar în urma sesizării, polițiștii au demarat activitățile specifice de căutare a tânărului.

”În urma activităților efectuate, polițiștii l-au identificat și găsit pe tânărul bănuit de comiterea faptei. Acesta are 17 ani și în acest moment este reținut la sediul poliției pentru audieri”, precizează IPJ Maramureș într-un comunicat de presă.

Arma letala cu care a intrat în club, un revolver Ruger GP 100, calibru 357, Magnum, a fost ridicată de polițiști în vederea expertizării. De asemenea, polițiștii au mai ridicat în vederea expertizării mai multe plicuri cu substanță, găsite asupra tânărului în momentul în care a fost depistat.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului și tragerea acestuia la răspundere penală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More