Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Întrecerile neautorizate pe drumurile publice se pedepsesc penal – VIDEO

0 260

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie – au organizat o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care conduc cu viteză excesivă, precum şi a celor care circulă cu autovehicule ce prezintă neconformităţi tehnice şi generează zgomot excesiv.

În acţiune au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român.

Poliţiştii au acţionat, cu precădere, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca. În cadrul acţiunii, au fost constatate 20 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind aplicate sancţiuni în valoare de peste 10.000 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 7 certificate de înmatriculare, principalele nereguli constatate fiind la sistemul de evacuare a gazelor, autovehiculele generând zgomot excesiv. Totodată, această măsură a fost luată şi pentru aplicarea de folii neomologate şi pentru montarea unor anvelope cu alte dimensiuni sau caracteristici decât cele prevăzute în cartea de identitate a autovehiculului.

Acțiunile polițiștilor vor continua pentru impunerea respectării legislației rutiere!

Poliţiştii atrag atenţia conducătorilor auto cu privire la faptul că participarea la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau amendă!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More