Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Învățătoare din Bistrița-Năsăud, cercetată de IPJ și IȘJ pentru lovirea elevilor

0 179

O învăţătoare din Bistriţa-Năsăud este acuzată de mai mulţi părinţi că i-ar lovi pe copii şi le-ar vorbi urât, o comisie din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean urmând să se deplaseze în zonă şi să verifice dacă aceste acuzaţii se confimă sau nu.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, şase părinţi au depus săptămâna trecută o sesizare la nivelul instituţiei, reclamând faptul că o învăţătoare de la unitatea şcolară din Piatra Fântânele le-ar vorbi urât copiilor şi i-ar lovi.

O comisie din cadrul instituţiei, împreună cu psihologi, se va deplasa în cursul zilei de marţi la Piatra Fântânele pentru a sta de vorbă cu cei implicaţi şi pentru a analiza situaţia reclamată.

Învăţătoarea predă pentru 16 copii, aceştia fiind în clasele I-IV.

Inspectoratul Școlar Județean Bitriţa-Năsăud a precizat că învăţătoarea nu a fost acuzată până acum de asemenea practici, deşi nu se află în primul an de predare în localitatea Piatra Fântânele.

De asemenea, mai mulţi părinţi au sesizat şi Poliţia de aceste aspecte, oamenii legii începând verificările în acest caz.

Sursa: News.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More