Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Investiție de 7.8 milioane lei pentru Liceul Tehnologic „Someș” Dej

0 236

S-au demarat lucrările de reabilitare a Liceului Tehnologic „Someș” Dej. Investiția se ridică la 7.8 milioane lei.

Primăria Municipiului Dej a demarat lucrările în cadrul proiectului „Reabilitarea și modernizarea Liceului Tehnologic „Someș” Dej”.  Proiectul  depus în cursul anului 2016 la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, are o valoare de aproximativ 7.8 milioane lei.  În cadrul investiţiei  vor fi executate următoarele lucrări:

– corpul administrativ – lucrări de consolidare, refacerea acoperişului  şi finisaje exterioare și interioare;

– clădirea școlară cu săli de clasa se extinde și se etajează la nivel P+E.

– de asemenea în cadrul investiţiei vor fi realizate şi amenajări exterioare: amenajarea spațiilor verzi, realizarea aleilor și a platformelor betonate, reparații împrejmuiri, instalații de iluminat exterior, rețele de apă și canalizare, amenajarea terenului de sport.

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a afirmat despre acest proiect:

„Este o investiție necesară pe care mi-am dorit să o realizăm, pentru ca elevii și cadrele didactice ale liceului tehnologic, să își desfășoare activitatea în condiții optime. Lucrările sunt în desfășurare, iar stadiul lor l-am văzut în cadrul vizitei, pe care am făcut-o pe șantier, la unitatea de învățământ.  ”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More