Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Invitație la spectacol. Rotary Club Dej sărbătorește 7 ani de activitate

0 51

rotary dej

Sala Mare a Primăriei Dej găzduiește vineri spectacolul aniversar ”ROTARY CLUB DEJ – 7 ani de activitate în folosul comunității”, eveniment la care vor lua parte mai mulți artiști locali.

”Au trecut deci 7 ani de activitate în folosul comunității dejene. Au fost ani în care avântul de început de drum cât și sufletul larg deschis pentru a ajuta persoane aflate în dificultate, pentru a aduce cât mai multă cultură și educație în rândul cetățenilor Municipiului Dej, a ținut aprinsă flacăra Rotariană.

Greutăților de comunicare întâmpinate la început în club și cu oficialitățile orașului sau alte personalități care s-ar fi putut implica în acțiunile  clubului le-am răspuns cu stoicism prin asiduitatea cu care ne-am dus la capăt acțiunile inițiate și susținute an de an, așa încât să devină tradiție.

Buna dispoziție și bucuria de a dărui vrem să o împărtășim cu cât mai mulți concetățeni, tineri sau vârstnici, printr-un spectacol aniversar „ROTARY CLUB DEJ – 7 ani de activitate în folosul comunității” . Evenimentul va avea loc Vineri 15.05.2015 de la ora 19,00 în Sala mare a Primăriei Municipiului Dej.

Dorim să susținem artiștii orașului nostru și să oferim spectacole culturale de calitate tuturor acelora care nu-și permit să meargă la spectacole plătite, la acest spectacol intrarea este liberă!” se arată în comunicatul de presă al Rotary Club Dej.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More