Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ioan-Aurel Cherecheș este noul prefect al județului Cluj

0 279

Ioan-Aurel Cherecheş a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Cluj printr-o hotărâre de guvern aprobată în şedinţa de vineri. 

Executivul a adoptat, în ședința de ieri, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți. Printre schimbări a fost vizat și prefectul de Cluj, Gheorghe Vușcan.

Executivul a adoptat, în ședința de astăzi, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți.

”Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj, de către Vușcan Gheorghe Ioan.

Totodată, a fost aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj de către Cherecheș Ioan-Aurel”, precizează Guvernul României.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More