Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ioan Bocşa şi Ansamblul „Icoane”, concert magic de colinde în Biserica Sfânta Treime din Dej – FOTO/VIDEO

0 244

Cunoscutul artist Ioan Bocșa, alături de Ansamblul ”Icoane” au încântat sufletele a sute de dejeni în această seară, la un sentimental concert de colinde susținut în incinta Bisericii Sfânta Treime din Dej.

Aproximativ 600 de persoane s-au înghesuit în incinta celei mai mari biserici din cartierul Dealul Florilor pentru a fi alături cu inima și sufletul alături de colindătorii veniți special la Dej la invitația primăriei municipiului Dej, în colaborare cu Fundaţia Culturală TerrArmonia şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

Început puțin după ora 17, spectacolul de colinde a ținut dejenii ațintiți pe scaune, sau chiar în picioare, preț de peste o oră, timp în care artistul profesor universitar a rostit o amplă prezentare a acestui frumos obicei care este colindatul.

La final, Ioan Bocșa i-a invitat pe dejeni să cânte ultimele două colinde alături de el și de elevi săi, membri în Ansamblul de Muzică Tradiţională Românească „Icoane”, iar pentru a rămâne cu o frumoasă amintire de la Dej Bocșa a solicitat cameramanilor și fotografilor prezenți la eveniment să facă o poză cu toate persoanele aflate în biserică.

Toate momentele importante de la acest eveniment de suflet pot fi urmărite în materialul video de mai sus.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1323492477713516.1073742340.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More