Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ioan Gyuri Pascu a chemat ambulanța cu două ore înainte de a muri. A fost lăsat să moară cu zile

0 61

Anchetă după moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Potrivit unor informații confirmate deja, acesta a chemat ambulanța cu două ore înainte de a face infarct, dar medicul doar i-a dat un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat.

Lui Gyuri Pascu nu i s-a făcut nici măcar un EKG, deși se știa că are probleme cu inima și diabet. La două ore după, artistul a făcut un infarct și a murit.

”Au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat”, a declarat o sursă citată de site-ul tolo.ro.

Peste două ore, în urma unui alt apel la 112, au ajuns trei mașini: două de la SMURD și o ambulanță de tip C, cu medic, de la Ambulanța București. Din păcate, artistul nu a mai putut fi resuscitat.

”În ultimele trei zile, la Ambulanță a fost o stare de alertă. Directorul Alice Grasu și-a dat seama că ceva a fost în neregulă și a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul să rămînă secret”, a spus sursa de la Ambulanța București.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More