Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ioan Oleleu a pierdut funcția de vicepreședinte al Consiliului județean Cluj

0 85

ioan olelelu

Ședință tensionată azi la Consiliul Județean Cluj, unde noua alianță PNL – PDL, vrea să își impună majoritatea și să schimbe conducerea instituției.

Un prim pas în acest proces l-a reprezentat schimbarea lui Ioan Oleleu (PSD) din funcția de vicepreședinte al CJ Cluj, pentru ca în locul lui să fie numit Mihai Seplecan (PNL) care apoi să preia atribuțiile de președinte interimar al instituției județene.

Tensiunile au început încă de dimineață în ședința ordinară a Consiliului Județean Cluj, când cei de la PDL au propus introducerea pe ordinea de zi a două proiecte privind eliberarea din funcție a vicepreședintelui Ioan Olelelu și desemnarea unui nou consilier județean care să fie vicepreședinte.

Aceste propuneri au intrat pe ordinea de zi după votul consilierilor județeni, în ciuda protestelor celor de la PSD.

La câteva ore bune de la începutul ședinței, s-a ajuns și la votul noilor propuneri, astfel că Ioan Oleleu a fost eliberat din funcția de vicepreședinte cu 19 voturi pentru, 11 împotrivă și 5 voturi nule.

„Zilele trecute îmi spunea un coleg că nu credea că evenimentul Bica nu a fost o lecție. Astăzi îmi dau seama că nici ce a pățit Horea Uioreanu nu a fost o lecție pentru consilierii județeni. Vă spun acum, stimați colegi, că ce ați făcut astăzi în Consiliul Județean este fără precedent și sigur va avea repercusiuni”, a spus imediat după vot Ioan Oleleu, dezamăgit de votul colegilor săi.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More