Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Iohannis și-a lansat candidatura la prezidențiale. Au fost și zeci de dejeni – FOTO

0 91

Iohannis lansare candidatura

Klaus Iohannis şi-a lansat, astăzi, candidatura la alegerile prezidenţiale, în cadrul unui miting în Piaţa Victoriei din București. 

„Mărturisesc, nu e uşor, e un moment special pentru mine. Nu m-am gândit că voi fi aici, nici în urmă cu 30 de ani, când am început să predau ca profesor, nici în urmă cu 14 ani, când am devenit primar. Nu m-am gândit că eu, un profesor de liceu, cu nume de neamţ, dintr-un oraş din centrul ţării, voi fi astăzi în faţa a zeci de mii de oameni entuziaşti, vorbind în numele a milioane de susţinători, cu o viziune pentru România. Democraţia şi libertatea au făcut acest lucru posibil. Dar mai ales voi, cetăţenii acestei ţări, cu generozitatea voastră, cu deschiderea voastră, voi aţi făcut acest lucru posibil. Este o onoare şi o mare responsabilitate. Pornesc în această bătălie pentru Preşedinţia României cu încredere şi convingere. Viziunea mea, ca preşedinte al României, poate fi spusă simplu, dar cuprinzător: România lucrului bine făcut! Am intrat în competiţia prezidenţială cu acest gând: să facem din România o ţară care ştie ce vrea şi care poate ceea ce vrea! O Românie a lucrului bine făcut!”, a declarat Iohannis în faţa susţinătorilor prezenţi la mitingul ACL.

În Piața Victoriei din București au fost și numeroși dejeni, susținători ai ACL, între aceștia aflându-se și viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More