Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Iordanian depistat cu ședere ilegală la Bistrița

0 24

ipj bistrita

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări — Biroul pentru Imigrări Bistrița — Năsăud, au desfășurat joi o acțiune în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița — Năsăud, pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza municipiului Bistrița.

Cu această ocazie, a fost depistat cu ședere ilegală un cetățean iordanian, în vârstă de 38 de ani, care a intrat pe teritoriul României în baza unei vize de scurtă ședere în scop de vizită, valabilă 30 de zile, iar la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii Biroului pentru Imigrări Bistrița-Năsăud au emis pe numele cetățeanului străin o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, cetățeanul iordanian a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/ 2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, se precizează într-un comunicat de presă.

Polițiștii Biroului pentru Imigrări Bistrița-Năsăud continuă activitățile de prevenire și combatere a șederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate și cooperând cu toate instituțiile abilitate în menținerea unui climat de ordine și liniște publică în rândul comunității noastre.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More