Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

iPhone 7 a fost lansat oficial. Tot ce trebuie să ştii despre iPhone 7: specificaţii şi preţuri

0 100

Mult aşteptatul iPhone 7 a fost lansat aseară la San Francisco. Tim Cook spune că aceste telefon este „cel mai bun iPhone pe care Apple l-a creat vreodată”. În ceea ce priveşte preţurile, iPhone 7 Plus începe de la 769 de dolari pentru verisunea de 32GB. iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor putea fi precomandate de pe 9 septembrie și ajung oficial la vânzare pe 16 septembrie.

Apple a lansat miercuri mult aşteptatul iPhone 7, dar prezentarea oficială a fost parţial sabotată de echipa care se ocupă de contul de Twitter al companiei.

Primele informaţii şi imaginii oficiale cu iPhone 7 au fost publicate, din greşeală, pe contul oficial de Twitter înainte ca Tim Cook să-l poată prezenta în cadrul evenimentului. La scut timp după publicare, Apple a şters absolut toate posturile publicate pe Twitter.

Noul model de iPhone corespunde zvonurilor care au precedat prezentarea oficială. Deşi Tim Cook a folosit expresia ”design nou” în repetate rânduri, Apple a folosit pentru treia oară consecutivă acelaşi design – cel lansat în urmă cu trei ani, odată cu iPhone 6: aceeaşi carcasă din aluminiu cu margini rotunjite.

Ecranul noului iPhone are rezoluţie Retina HD care promite o luminozitate mai bună cu 25% decât modelul anterior.

iPhone 7 este rezistent la apă şi praf, acesta fiind şi principalul motiv pentru care Apple a renunţat la clasica ieşire audio de 3,5 mm. Portul clasic de conectare a căştilor reprezenta principala zonă prin care apa putea ajunge la componentele interne.

iphone-7-poze-2_27806900

Apple a schimbat butonul principal, trecând la un sistem cu feedback haptic, ce poate sesiza diferite nivele de presiune şi reacţiona, ajutat de iOS 10, în diverse feluri. Poate fi folosit pentru mesaje, notificări şi diverse alte facilităţi.

Camera foto a primit un senzor nou, de 12 MP şi foloseşte o lentilă cu 6 elemente şi o apertură f/1.8 care aduce suficientă lumină către senzor pentru a creşte calitatea fotografiilor făcute în lumină slabă.

Cei de la Apple susţin că fotografiile realizate cu iPhone 7 sunt îmbunătăţite în timp real pe baza informaţiilor obţinute senzor şi cu ajutorul unui sistem de inteligenţă artificială, conform news.ro.

Modelul Plus dispune de un sistem foto dual. Compus din două camere foto, acesta combină pozele realizate de acestea, pentru a obţine o imagine de calitate superioară.

Noul sistem photo dual creat de Apple se diferenţiază de cele văzut până acum la alţi producători prin zoom-ul optic 2x despre care compania susţine că se realizează fără pierde de calitate. Acesta este obţinut folosind o cameră tele şi una cu obiectiv ultra-angular, ambele de 12 MP.

Pentru utilizatorii care iau în serios fotografierea cu telefonul, va conta şi faptul că iOS 10 oferă suport pentru formatul RAW care permite editarea tuturor parametrilor imaginii originale.

iPhone 7 devine primul smartphone Apple dotat cu difuzoare stereo, o facilitate care nu reprezintă o noutate în domeniu.

Căştile vor fi conectate folosind conectorul Lightning. În pachet este inclus şi un deloc arătos adaptor la mufa de 3,5 mm.

iPhone 7 va intra pe piaţă începând cu 16 septembrie, fiind deja disponibil pentru precomenzi. Alături de culorile clasice, noul model va putea fi cumpărat şi pe negru.

iphone_7_97221200

iPhone 7. Procesorul A 10

Procesorul noilor telefoane Apple iPhone 7 și iPhone 7 Plus este A10 și are patru nuclee, dintre care două nuclee consumă mai puțină energie.

A10 este cu 40% mai rapid decât A9 și cu 50% mai bun la procesare grafică decât A9. Față de primul procesor lansat de Apple, A10 este de 120 de ori mai rapid.

iPhone 7. Noile căşti: Apple AirPods

Apple AirPods sunt noile căști pentru iPhone. Acestea sunt wireless și pot fi conectate și la Apple Watch.

iPhone 7 se concentrează pe fotografie

iPhone 7 se concentrează pe fotografie – noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt rezistente la apă și au camere foto mai performante. În plus, sunt disponibile în mai multe nuanțe de negru – una lucioasă și una mată.

iPhone 7 Plus va avea două camere foto, în timp ce iPhone 7 va avea una singură, conform telegraph.co.uk.

De asemenea, zvonurile conform cărora iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu for avea jack pentru căști s-au adeverit.

 

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi puse în vânzare începând cu 16 septembrie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More