Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

IPJ Cluj a dat publicității primele imagini cu autorul atacului de la CEC Bank – FOTO/VIDEO

0 1.575

Azi, în jurul orei 15:10, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate a CEC Bank, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, o persoană cu faţa acoperită ar fi solicitat, sub amenințarea armei, bani personalului băncii. IPJ Cluj a dat publicității primele imagini cu atacatorul.

După ce luni, un bărbat cu cagulă si cutit asupra lui a amenintat o casierita din sediul Bancii Transilvania din Dambul Rotund si a fugit cu aproximativ 20.000 de lei, azi, 21 iunie, scenariul s-a repetat la o sucursală a CEC Bank din Cluj-Napoca.

În jurul orei 15:10, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru care a părăsit incinta băncii în fugă.

Pentru o mai rapidă soluționare a anchetei poliția a dat publicității primele imagini cu atacatorul. Mai multe despre acest caz puteți citi aici.

În continuare, persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie.

Semnalmente

– vârstă aproximativă 20-25 de ani
– constituţie atletică
– purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More