Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

IPJ Cluj solicită sprijinul cetățenilor în identificarea bărbatului găsit înecat în Someș

0 62

someseanul-Inecata-Somes-pompieri-scafandri (11)

Poliţia Clujeană solicită sprijinul persoanelor care au informaţii despre bărbatul găsit decedat la data de 1 iunie 2015, în albia râului Someşul Mic, pe raza municipiului Cluj-Napoca, din apropierea Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj-Napoca.

Asupra acestuia nu au fost găsite documente care să permită identificarea, iar până în acest moment, la Poliţie nu s-a prezentat nicio persoană care să-l fi cunoscut.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea identităţii şi a circumstanţelor exacte în care a survenit decesul.

Cetăţenilor, care ar putea veni în sprijinul anchetei, le punem la dispoziţie următoarele informaţii:

Semnalmentele bărbatului: vârstă 40-60 de ani; înălţime 1,69 m; greutate aproximativ 60 de kg., constituţie fizică atletică; ten deschis la culoare; păr grizonat (negru anterior), cu calviţie pronunţată în partea din faţă.

Particularităţi: bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale complicate la cap, survenită cu 2 – 4 luni înainte de data decesului, iar cicatricile operaţiei au formă pătrată; Totodată, acestuia i s-a efectuat o lucrare dentară în partea superioară a maxilarului.

Obiecte de îmbrăcăminte: cămaşă neagră cu dungi gri/crem, pantofi negri, de mărimea 40.

În urma examinării sumare s-a constatat că pe corpul bărbatului nu sunt urme vizibile ale vreunei agresiuni. Totodată, s-a stabilit că decesul bărbatului ar fi survenit cu aproximativ o lună anterior datei la care a fost găsit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More