Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

IPJ Maramureș – Acțiunile pentru siguranța participanților la trafic au continuat

0 49

Polițiștii rutieri au continuat ieri activitățile pentru prevenirea accidentelor rutiere precum și pentru depistarea participanților la trafic care se abat de la respectarea normelor în vigoare și pun astfel în pericol siguranța pe drumurile publice.

Într-o singură zi au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute 16 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Între orele 07.00 – 21.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au efectuat controale în trafic menite să prevină producerea de accidente rutiere şi să combată cauzele generatoare ale acestora. În cadrul activităților desfăşurate, poliţiştii băimăreni au depistat şi sancţionat 56 de șoferi și pietoni care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor a fost de peste 13000 de lei. De asemenea, poliţiştii băimăreni au reţinut 12 permise de conducere, 8 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și 4 pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric, și au întocmit un dosar penal după ce au surprins un băimărean de 34 de ani care conducea un autoturism deși avea o concentrație mare de alcool pur în aerul expirat.

La Seini, Șomcuta Mare, Suciu de Sus și Ulmeni, polițiștii au oprit pentru control mai multe autoturisme care se deplasau pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate, pentru abaterile constatate, s-au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, s-au reținut 4 permise de conducere și s-au retras 6 certificate de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 14000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More