Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

IPJ Salaj: „Paza buna trece primejdia rea!”

0 36

politia11 Aşa este denumit proiectul punctual de prevenire a furturilor din locuinţe şi anexe gospodăreşti lansat în 29 august de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj în colaborare cu Primăriile comunelor Hereclean şi Bocşa.

La întâlnirea ce a avut loc au fost prezenţi: şeful Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, reprezentanţi ai Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Hereclean, primarul, consilierii comunei Hereclean şi paznicii comunali.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 3 luni şi vizează informarea populaţiei din comunele Hereclean şi Bocşa cu privire la măsurile de autoprotecţie care trebuie adoptate pentru prevenirea furturilor din locuinţe şi anexe gospodăreşti, precum şi a cauzelor şi condiţiilor  care au favorizat producerea acestora.

De altfel recomandarea ”Viata la ţară nu vă fereşte de hoţi, protejaţi-vă casa!” o adresăm tuturor sălăjenilor din mediul rural! Pentru siguranţa dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi, Poliţia vă recomandă vigilenţă maximă!

 IPJ Salaj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More