Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

IPS Andrei s-a aflat ieri in parohia Feldru

0 254

IPS Andrei Feldru

Credinciosii din comuna Feldru, judetul Bistrita-Nasaud, s-au bucurat duminica, 13 ianuarie de prezenta Mitropolitul Clujului ÎPS Andrei.

Incepand cu ora 10 Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei a oficiat Sfânta Liturghie Arhiereasca, la biserica cu hramurile Sfinţii Trei Ierarhi şi Sfânta Treime din parohia Feldru, protopopiatul Nasaud.

La savarsirea Sfintei Liturghii, inaltul ierarh, a fost inconjurat de un sobor de preoti si diaconi printre care se numara consilierul pe probleme de misiune şi protocol al eparhiei, arhidiacon Claudiu Ioan Grama, consilierul economic al eparhiei părintele Gavril Vârva, protopopul de Năsăud, Ioan Dâmbu, părintele Ştefan Iloaie – profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, precum si preotii slujitori ai comunei, Grigore Toader şi Ioan Iliş.

Pentru comunitatatea ortodoxa din comuna Feldru, evenimentul a avut o importanta deosebita deoarece ÎPS Părinte Andrei s-a aflat pentru prima data în această parohie, ocazie cu care s-au deschis si manifestarile legate de sărbătoarea hramului bisericii din Feldru (Sfinţii Trei Ierarhi), biserica ce a fost construita între anii 1995 – 2000 si care a fost sfintita in anul 2010 de catre ÎPS Mitropolit Iosif si PS Episcop Vasile Someşanul.

sursa foto: Radio Renasterea

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More