Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Iresponsabilitate în educație? Consiliul Național al Elevilor atacă Ministerul

0 1.377

Reprezentantul Consiliului Național al Elevilor a reacționat la decizia Ministerului Educației de a fixa o vacanță prelungită de Paște. Acesta a afirmat într-o intervenție la o emisiune televizată faptul că această hotărâre a ministrului este „o decizie fără nici o consultare”.

Rareș Voicu, reprezentantul Consiliului Național al Elevilor despre deciziile ministrului Sorin Cîmpeanu: Este politica faptului împlinit. O decizie fără nicio consultare. Să iei decizii de unul singur, deconectat de ce se întâmplă în școli este iresponsabil.

Să fim onești: câți elevi, părinți vor sta acasă într-o perioadă prelungită? Acest argument nu stă în picioare. Mă îndoiesc că, după această măsură, toți elevii și părinții vor sta acasă și nu vor pleca nicăieri. Dacă nu vor fi măsuri complementare, atunci măsura va rămâne o formă fără fond. Soluția ar fi să rezolvăm problemele din școli oricât de incomod ar fi. Să fim responsabili cu ce se întâmplă pe bune în școli, a declarat Rareș Voicu.

În 2 aprilie, elevii intră în vacanță până în 4 mai, urmând ca anul școlar să se încheie în 2 iulie, nu în 18 iunie, așa cum era structura inițială.

VEZI ȘI:


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More