Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ironia sorții. A sesizat un furt și s-a trezit cercetată pentru contrabandă

0 481

O femeie s-a trezit cercetată pentru contrabandă cu țigări după ce a sesizat polițiștii cu privire la o infracțiune de furt.

O femeie din Târgu Lăpuş a fost „păgubită” aseară de două ori: a rămas fără lemnele sustrase de persoane necunoscute, dar şi fără ţigările de contrabandă găsite de poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului în urma sesizării furtului, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Practic, poliţiştii oraşului Târgu Lăpuş au fost sesizaţi cu privire la comiterea furtului aseară, la ora 21.00. Victima, o femeie domiciliată în oraş, le-a precizat poliţiştilor că persoane necunoscute au pătruns într-o anexă gospodărească de unde au sustras lemne.

Deplasaţi la faţa locului pentru a desfăşura activităţi specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, poliţiştii au găsit peste 1.700 pachete cu ţigări de contrabandă. Întrucât femeia nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă, ţigările în valoare de peste 17.000 de lei au fost ridicate de poliţişti.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au întocmit două dosare penale, unul pentru furt calificat şi celălalt pentru contrabandă. În ambele cazuri se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More