Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Îşi obliga copiii să se bată între ei pentru propria distracţie

0 432

Un bărbat a fost condamnat la închisoare abia după doi ani de când a fost trimis în judecată. Sentinţa a fost definitivă sub acuzarea de rele tratamente aplicate minorilor.

Un bărbat, de 49 de ani, din judeţul Sălaj, trimis în judecată în primăvara anului 2016, a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Cluj pentru rele tratamente aplicate minorilor. Acesta va sta după gratii timp de şase ani şi patru luni, scriu cei de la Adevărul.

Bărbatul a fost condamnat pentru că şi-a agresat copiii în mod repetat, i-a pus să se bată între ei doar pentru simpla lui distracţie şi, de asemenea, pentru că îi obliga să consume alcool. Faptele parcă de necrezut s-au petrecut în perioada aprilie 2013-noiembrie 2015, când cei doi copii erau în vârstă de 14, respectiv 15 ani. Nu în ultimul rând copiii erau trimişi să muncească ocazional iar tatăl, care îi numea „micii mei mercenari”, îi lăsa fără nici un ban.

La acelaşi tratament violent au fost supuse şi soţia bărbatului, dar şi fiica sa de 10 ani, „aceasta din urmă alegându-se cu corecţii fizice ori de câte ori sărea în ajutorul mamei abuzate” după cum notează cei de la Adevărul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More