Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Isterie la nivel mondial. A picat Facebook

0 76

Rețeaua de socializare Facebook a picat joi seara, devenind inaccesibilă pentru milioane de utilizatori din întreaga lume.

Fie că au accesat Facebook de pe calculatoare, laptopuri sau tablete/mobile, milioane de utilizatori au rămas cu ochii ațintiți în ecrane, neștiind ce să facă.

O parte dintre aceștia, care mai au cont și pe alte rețele de socializare, au postat îngrijorați întrebări referitoare la starea Facebook. Oare mai revine? Ce s-a întâmplat?

Alții au postat pe forumurile site-urilor din domeniul IT, întrebându-se dacă Facebook a murit definitiv, sau doar a avut un moment de cădere și va reveni în mințile și sufletele lor.

Pe rețeaua de socializare Twitter, mii de mesaje din partea utilizatorilor au fost postate pe tema Facebook în doar câteva minute.

După doar o jumătate de oră, Facebook a revenit la normal, tot la normal revenind și viața împătimiților rețelei de socializare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More