Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ISU CLUJ: 53 de pompieri au fost avansaţi în grad, 8 dintre ei fiind din Dej – FOTO

0 46

avansari in grad isu cluj

Astăzi, 01.08.2014, au avut loc avansările la termen a 53 de ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari din cadrul ISU Cluj.

Cei avansaţi au îndeplinit stagiul de timp prevăzut de legile şi normele în vigoare pentru promovarea în grad a persoanlului militar şi fac parte din toate structurile ISU Cluj.

Astfel au fost avansaţi cinci ofiţeri la gradele de locotenent colonel, maior, căpitan şi locotenent, doi maistri militari la nivelul clasa I şi clasa a II-a, precum şi 46 de subofiţeri la gradele de plutonier ajutant şef, plutonier adjutant, plutonier major şi plutonier.

Cadrele avansate desfăşoară activităţi specifice de intervenţii operative şi funcţii de sprijin în următoarele structuri ale ISU Cluj: trei ofiţeri şi şase subofiţeri în cadrul reşedinţei ISU Cluj, 13 subofiţei în cadrul Detaşamentului de Pompieri Cluj-Napoca, şapte subofiţeri şi un maistru militar în cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej, zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Huedin, patru subofiţeri şi un maistru militar în cadrul Secţiei de Pompieri Colina.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.