Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ISU MARAMUREȘ: 161 de intervenţii într-o singură săptămână

0 52

Interventie pompieri fetita blocata in apartament Dej (6)În perioada 16.03. – 23.03.2015, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 161 de intervenţii, cu o medie de circa 23 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 139 intervenţii, iar pompierii- 22.
Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 69, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 16, S.M.U.R.D. Fărcaşa- 30, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 11, S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 4 respectiv stațiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus -3 și Borşa- 6 acțiuni. Media acțiunilor S.M.U.R.D. a fost de circa 21 pe zi.
Pe parcursul săptămânii trecute pompierii maramureşeni au executat 22 intervenţii, din care câte 6- incendii și protecția mediului, 15- alte intervenții, respectiv 1- întors din drum. Media acţiunilor a fost de circa 3 pe zi.
De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 1907 de intervenţii, cu o medie de aproape 23 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 216, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 1691, cu o medie de circa 21 pe zi.
Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 26 controale, din care 13 tematice. Personalul Inspecţiei a constatat 52 de deficienţe, din care 21 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 13 sancţiuni, constând în tot atâtea avertismente. În perioada analizată, au fost primite 5 cereri de avize și 3 de autorizație de securitate la incendiu. Au fost emise 2 avize . Personalul Inspecției de Prevenire a executat și două exerciţii de evacuare/alarmare cu serviciileprivate/voluntare pentru situaţii de urgenţă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More