Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ISU Maramureș are un nou șef

1 77

Muresan Ioan Daniel ISU Maramures

Prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, I.S.U. Maramures are inspector sef imputernicit, pe o perioada de 6 luni, in persoana lt. col. Muresan Ioan Daniel, care a ocupat pana in prezent functia de sef centru operational din cadrul inspectoratului.

Ioan Daniel Muresan a preluat noua functie de conducere incepand cu 1 noiembrie. Nascut la data de 14.10.1970, in Baia Mare, Lt. col. Muresan a absolvit in 2006 Universitatea „Bogdan Voda”- Facultatea de Stiinte Economice, specialitatea Management. In anul urmator a absolvit masterul, Management in domeniul institutiilor de credit si societati comerciale, in cadrul aceleiasi institutii.

La I.S.U Maramures a fost incadrat cu data de 01.07.1991, iar la data de 13.09.2011 a fost avansat, inainte de termen, in gradul de locotenent colonel. De la data incadrarii si pana in prezent a fost apreciat cu calificative de „F.BUN” si a fost recompensat de mai multe ori.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More