Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ISU Maramureș, dotat cu un container mobil de tip rezervor pentru transportul apei

0 492

Un container modular PSI Abroll, de tip rezervor, pentru transport apă, prevăzut cu motopompă transportabilă a intrat dotarea ISU Maramureş, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Oana Gonczi.

„Containerul, care este transportat la intervenţii cu un autocamion, are o capacitate de 10.000 de litri de apă, iar la nevoie poate asigura şi refularea acesteia, prin intermediul motopompei aferente. Acesta este un avantaj deosebit, în orice tip de acţiune pentru stingerea incendiilor, mai ales în zonele în care nu există surse de alimentare cu apă în apropiere, cum este cazul la cele mai multe dintre incendiile de vegetaţie uscată” a spus Oana Gonczi.

Containerul, în valoare de circa 320.000 de lei, a fost achiziţionat de către Consiliul Judeţean Maramureş, pentru continuarea dotării cu tehnică modernă de intervenţie, în vederea creşterii eficienţei intervenţiilor în situaţii de urgenţă a serviciilor profesioniste

„Operaţionalizarea containerului, în cadrul Detaşamentului de Pompieri Baia Mare, constituie un pas înainte în asigurarea gestionării eficiente a situaţiilor de urgenţă, în sprijinul comunităţii”, a adăugat Oana Gonczi. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More