Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Îți dau lacrimile! Reacția unui copil din Dej când primește un cadou special de ziua lui – VIDEO

1 110

Reactia unui copil din Dej cand primeste cadou un catelus

De o aniversare a zilei de naștere cât se poate de specială a avut parte un băiat din Dej, care a primit cadou de ziua lui un dar special.

Prietenii, colegii și familia au vrut să-i facă o surpriză extraordinară și au reușit.

Component al clubului de dans sportiv din Dej Latino Angels, Darius a primit de ziua lui, printre alte cadouri și o cutie frumos împachetată și viu colorată.

Fără să știe ce este înăuntru, băiatul a luat cutia în brațe, iar apoi a avut un șoc. De sub capacul cutiei a ieșit un căpșor de cățeluș. În acel moment, băiatul a avut o reacție de fericire nemărginită, iar râuri de lacrimi de bucurie i-au invadat ochii și obrajii.

Extrem de emoționat de momentul de fericire maximă, tânărul nu și-a putut stăpâni minute în șir lacrimile și nu s-a putut dezlipi nicio clipă de ”pufoșenia” din brațele sale. Dacă inițial era prea afectat emoțional pentru a-și boteza cățelușa, până la urmă Darius s-a decis: noua sa parteneră de joacă și viață se va numi Maya.

Îi spunem și noi ”La mulți ani!”, succese pe linie la școală și în dansul sportiv și cât mai multă fericire alături de Maya.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Adriana Zaharia spune

    la multi ani,ingeras,fie ca Dumnezeu sa i-ti umple sufletul cu asa fericire toata viata ta,ai un suflet prea curat si prea frumos pentru lumea asta rea in care traim,felicitari parintilor tai pt educatia minunata pe care ti-au oferit-o…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More