Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Itu: ”Dej, pe primul loc între municipiile județului Cluj”

0 45
someseanul-Cornel Itu DSC07554
Deputatul dejean Cornel Itu spune că procentul de 36,07% obținut de PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare plaseză Dejul pe primul loc între municipiile județului Cluj.
”Mulțumesc tuturor membrilor PSD, echipei de campanie, simpatizanților și susținătorilor, pentru încrederea acordată și rezultatele obținute la alegerile europarlamentare din 25 Mai. Vă asigur că votul dumneavoastră ne onorează și ne obligă pe noi toți să ducem la bun sfârșit proiectele majore ce vizează bunăstarea dumneavoastră.
Vă mulțumesc pentru că ați votat pentru o Românie mai bună, pentru redarea sentimentului nostru de demnitate și mândrie, că suntem români într-o Europă puternică.
Procentul de 36,07% pentru Alianța PSD-PC-UNPR obținut la Dej, ne plasează pe primul loc între municipiile județului Cluj. Același lucru se poate spune și despre Colegiul 6 Dej, unde la nivelul comunelor arondate s-a obținut un scor de 33,42%, ceea ce ne situează, cu 34,74%, pe prima poziție a Circumscripției electorale Cluj, ce cuprinde 14 Colegii uninominale”, a spus Cornel Itu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More