Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Iubire cu năbădăi. Două minore au fugit de acasă… din dragoste

0 992

Două minore au fost depistate de către polițiști după ce au fugit de acasă. Acestea au fost descoperite cu iubiții lor.

În minivacanţa prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, poliţiştii au intervenit cu promptitudine la fiecare caz de dispariţie semnalat, informează reprezentanții IPJ Maramureș. Astfel, o femeie din comuna Poienile de sub Munte a sesizat poliţia că fiica sa, de 15 ani, a fugit de la domiciliu împreună cu un băiat. Minora a fost găsită în urma căutărilor și verificărilor efectuate de oamenii legii pe raza comunei de domiciliu, constatându-se că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Tot așa, sâmbătă, 17 august, o femeie din Târgu Lăpuş i-a sesizat pe poliţişti că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, şi bănuieşte că ar fi plecat cu un băiat. În cursul serii, minora a fost găsită de poliţişti pe raza municipiului Baia Mare. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni. Ambele fete au fost încredinţate părinţilor, au mai notat cei de la IPJ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More