Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jandarm maramureșean decorat cu Medalia ‘Serviciul Credincios’ acordată prin Decretul Președintelui României

0 141

paul barbosu jandarmeria maramures

Plutonierul adjutant șef Bărbosu Paul, încadrat în Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș din anul 2007, a fost decorat cu Medalia ‘Serviciul Credincios’, de către domnul viceprim-ministru pentru securitate națională și Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Jandarmul maramureșean a ocupat funcții de conducere în cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Baia Mare, remarcându-se prin devotament, profesionalism și implicare activă în scopul îndeplinirii atribuțiilor și sarcinilor de serviciu.

Subofițerul s-a evidențiat prin gestionarea și soluționarea cu maximă eficiență a situațiilor generatoare de risc, a conflictelor spontane și cele de tulburare a ordinii și siguranței civice în zona de responsabilitate a obiectivelor asigurate cu pază și protecție instituțională. Prin activitatea sa și a personalului subordonat, a reușit în numărate rânduri, să prevină producerea unor evenimente negative.

Datorită pregătirii sale temeinice, a ridicat nivelul de pregătire al subordonaților, obținând cu aceștia doar rezultate și calificative foarte bune. În funcția de comandant de grupă s-a evidențiat prin tact, fermitate, profesionalism și exemplu personal, fapt care i-a adus respectul cuvenit, atât din partea subordonaților cât și a comandanților.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More