Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jandarmeria Cluj a sărbătorit azi Ziua Veteranilor Unității

0 231

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean“Alexandru Vaida Voevod”Cluj au avut loc, în această dimineață activităţi de omagiere a ,,Zilei Veteranilor Unităţii”.

Evenimentul este parte din manifestările organizate cu prilejul aniversării în data de 03 aprilie a Zilei Jandarmeriei Române şi reprezintă un moment important pentru oamenii care de-a lungul carierei militare au reprezentat cu onoare şi profesionalism Arma.

”Am avut onoarea de a-l avea în mijlocul nostru, ca invitat pe domnul general de brigadă, în retragere, veteran de război, Gheorghe PITICĂ, aflat la venerabila vârstă de 96 de ani”, se arată în comunicatul de presă al IJJ Cluj.

Cu acest prilej, a fost oficiat un ceremonial religios dedicat memoriei veteranilor la care au participat ofiţeri şi subofiţeri din cadrul unităţii.
Ca semn de recunoştinţă, invitatul de onoare a primit din partea comenzii inspectoratului, o diplomă şi o plachetă omagială.

Istoria unei naţiuni se măsoară în ani, fapte şi oameni!
Respect pentru cei care în trecut, ne-au asigurat prezentul şi viitorul!
La mulţi ani, Jandarmeria Română! La mulţi ani, veteranilor Armei!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More