Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jandarmeria Maramureș în doliu. Un jandarm s-a stins din cauza unui accident vascular

0 727

Jandarmii maramureșeni sunt în doliu după încetarea din viață a colegului lor Marius Martonaș, în vârstă de 39 de ani, care a decedat din cauza unui accident vascular suferit luni, 5 martie.

“Cu toate că a fost transportat de urgență la Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. Colegul nostru era încadrat la unitatea noastră din anul 2006 și a lăsat în urma sa o familie îndurerată și fetița de numai 8 anișori”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Maramureș.

”Marţi dimineaţa, 06 martie a.c., am primit vestea fatidică a morţii colegului nostru, Plt.maj. Martonaş Marius Ioan.
Dumnezeu L-a luat să-l facă oşteanul Său, a răspuns ,,prezent” în Ceruri, pentru că a iubit dreptatea şi adevărul. A fost omul care a luptat pentru apărarea valorilor. A fost perfect conştient de sarcina pe care a primit-o şi pe care şi-a asumat-o, la încadrarea sa în Jandarmeria Română.

Trupul neînsufleţit va fi înhumat joi, 08 martie a.c., ora 13.00, la cimitirul Horia II militar din localitatea Baia Mare, conform regulamentelor militare.

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească Marius, dragul nostru camarad de arme”, transmit colegii acestuia de la Jandarmeria Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More