Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jandarmii clujeni vor fi prezenți în weekend în mijlocul cetățenilor

0 43

Începând de vineri și până duminică, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj vor asigura măsurile de ordine la o serie de manifestări cultural-artistice și sportive ce se vor desfășura pe raza județului Cluj.

Aceștia se vor afla în mijlocul comunităţii şi la acest sfârșit de săptămână, astfel încât toate activităţile să fie desfășurate în condiții de siguranță. Astfel, în perioada 22-24 iulie a.c., jandarmii clujeni vor asigura măsurile de ordine publică după cum urmează:
– ne vom afla în municipiul Dej pe timpul desfășurării manifestărilor cultural-artistice prilejuite de ,,Zilele Dejului”;
– vom asigura măsurile de ordine publică cu ocazia “Zilei Porţilor Deschise” la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii, care va avea loc în data de 23 iulie a.c.;
– vom fi prezenţi pe timpul desfăşurării „Crosului ESU” organizat în data de 24 iulie 2016 în municipiul Cluj- Napoca.

Scopul nostru este cel de a garanta liniștea și siguranța cetățenilor care vor dori să participe la aceste manifestări.
Având în vedere faptul că acestea implică participarea unui public numeros, invităm cetăţenii să manifeste grijă asupra modului de păstrare şi folosire a bunurilor şi valorilor proprii.
Totodată, jandarmii clujeni recomandă participanţilor să aibă un comportament civilizat și să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Reamintim cetăţenilor că pentru eventuale sesizări se pot adresa cu încredere jandarmilor prezenți la fața locului sau pot apela Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More