Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jandarmul clujean Adrian Petre a stabilit un nou record național

0 200

Plutonier major Adrian Petre, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, a stabilit un nou record național, în cadrul unui eveniment dedicat recordurilor.

Jandarmul clujean Adrian Petre a participat la finalul lunii august la un eveniment dedicat recordurilor, desfășurat într-un mall din București, unde a reuşit stabilirea recordului naţional la flotări pe dosul palmelor, având pe spate o greutate de 77,5 kg.

,,Am o abilitate pentru acest tip de efort şi mă stimulează foarte mult în pregătirea pentru competiţiile de judo, sportul de bază pe care-l practic” , a spus Adrian Petre la finalul evenimentului.

Plutonier major Adrian Petre, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj este medaliat la campionate mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani.

Acesta deţine din 9 februarie 2013 un record naţional la flotări – 1419 repetări în 49 de minute, iar din 16.03.2014, recordul mondial la flotări pe dosul palmelor – 631 repetări în 15 minute.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More