Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jazz in the Park – un festival inedit oferit clujenilor

0 161

jazz in the park oficial

În perioada 21-23 iunie în Parcul Central din Cluj va avea loc un nou festival dedicat jazz-ului.  Născut în America anilor ‘70, Jazz in the Park este un festival verde al muzicii bune.

Pe scenele care vor fi instalate în parc, sub cerul liber clujenii se vor delecta cu muzica jazz, blues, folk și muzică clasică, toate live. Organizatorii spera ca evenimentul să strângă 20.000 de persoane. Intrarea va fi liberă.

Aducem clujenilor nu doar muzică jazz, ci ideea de jazz în sine: liniște, joacă, improvizație, libertate. În muzică festivalului i s-ar spune de jazz, de swing, de blues, acustic, de clasică, de improvizație.

De dimineața până seara, în week-end-ul Rusaliilor, poți veni în Parcul Central din Cluj să asculți muzică, să bei un vin bun, să citești o carte într-un colț tihnit, să-ți cumperi una de la târgul de carte din parc, să-ți cumperi vreo găselniță artizanală de prins la pălărie sau de pus pe noptieră, tot de la târg, sau vreo antichitate sau vreo vechitură – avem târg și pentru așa ceva, să te întâlnești cu artiștii la o cafea în aer liber sau la vreo sesiune de improvizație, să participi la ateliere de dans sau de percuție, la recitaluri de muzică clasică. Îți poți întinde pătura pe iarbă sau hamacul între copaci, te poți plimba cu bicicleta de acasă sau cu una luată de la noi cu împrumut și poți asculta muzică, multă muzică, muzică bună, în verdele din centrul Clujului.”, au anunţat organizatorii pe pagina oficială a evenimentului.

Până acum au fost anunţaţi următorii artişti:

jazz in the park

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More