Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jean Padureanu cauta solutii pentru salvarea Gloriei

0 280

jean padureanu

Reunit deja de doua ori in acest an, Comitetul Director al Gloriei cauta solutii pentru salvarea clubului bistritean.

Saptamana trecuta s-a desfasurat prima reuniune a Consiliului Director in care s-a decis intrarea in insolventa a societatii AFC Gloria 1922(cea care detine licenta pentru Liga 1).Tot in cadrul acestei prime sedinte s-a adus in discutie cererea presedintelui Jean Padureanu de a trece in plan secund si posibilitatea ca el sa fie inlocuit de catre directorul Alexandru Hatfaludi, in acest sens vicepresedintele Gloriei, Constantin Sanduta declarand urmatoarele: „Nu stim ce pozitie va avea Jean Pădureanu, dar cu sigurantă se va implica în treburile clubului. Decizia finală va fi luată în Adunarea Generală, ce se va organiza până la sfârtitul acestei luni” .

In sedinta a doua, care s-a desfasurat astazi, s-a subliniat ideea acordarii unei mai mari atentii fostei societati FC Gloria, infiintata in urma cu sapte ani si care ar urma sa se ocupe de grupele de copii,juniori si tineret in principal, incercandu-se formarea unei echipe de Liga 4-a care ar avea ca obiectiv clar promovarea in Liga a 3-a in sezonul imediat urmator.
Intrat deja in insolventa,clubul bistritean incearca sa termine acest campionat iar la finalul returului se va decide in ce liga vor evolua alb-albastrii din toamna.

Programata pentru 10 ianuarie, reunirea lotului bistritean ii da mari batai de cap antrenorului Nae Manea care nu stie pe ce jucatori va putea conta in returul campionatului. ”Si-au depus memorii multi dintre ei si sunt foarte curios cine se va mai întoarce la Bistrita”, a declarat tehnicianul Glorie la finalul intrunirii.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More