Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Jean Pădureanu poate fi tratat în spitalele penitenciar

0 239

jean padureanu

Jean Pădureanu poate fi tratat în spitalele penitenciar, iar operaţia recomandată nu este „urgentă”, putând fi făcută, cu aviz cardiologic, într-o unitate medicală, sub pază, arată Tribunalul Ilfov în motivarea deciziei de respingere a cererii acestuia de întrerupere a executării pedepsei.

Instanţa a dispus, după ce a analizat expertiza medicală efectuată de Institutul Naţional de Medicină Legală, că nu este necesară întreruperea executării pedepsei fostului preşedinte al Gloriei Bistriţa, întrucât bolile de care acesta suferă pot fi supravegheate şi tratate şi în reţeaua penitenciară.

„Comisia a apreciat că actualul stadiu evolutiv al patologiei severe şi complexe pe care o prezintă condamnatul necesită tratament medical de specialitate, care poate fi realizat în cadrul reţelei sanitare a ANP”, se arăta în raportul de expertiză, citat de judecător în motivare, arată MEDIAFAX.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More