Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Joaca unor copii cu focul a dus la un incendiu de proporții – FOTO

0 422

Un incendiu violent a izbucnit luni seara într-o gospodărie din localitatea sălăjeană Camăr, doar intervenția promptă a pompierilor făcând ca flăcările să nu se extindă și la casele învecinate.

Potrivit ISU Sălaj, Garda Nuşfalău şi Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitatea Camăr au fost solicitaţi să intervină, luni la ora 18.45, la un incendiu izbucnit la o autoutilitară, și ulterior anexa unei gospodării din localitatea Camăr.

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la o autoutilitară şi la acoperişul unei anexe pe circa 180 mp, existând pericolul de propagare şi la alte anexe din vecinătate.

Cauza probabilă de incendiu a fost jocul copiilor cu focul. Incendiul a produs pagube materiale însemnate, au ars: o autoutilitară, acoperişul anexei pe circa 330 mp, cereale 1 tonă, soia aproximativ 1 tonă, diverse alte bunuri din anexă (freză tractor, cherestea 10 metri cubi, troliu forestier etc).

Incendiul a fost lichidat la timp înainte de a se extinde şi la alte imobile din vecinătate.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More